5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Kezalik yangın merdiveninin ışıklandırılması da temizü ile yapılmak zorundadır. Yangın merdiveninin cazibe döşemı ayrı bir hatla akıcı güç deposuna yahut kendiliğinden devreye giren jeneratöre bağlamlı olmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın veya acil tavır vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara muvafık şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın kapısı, hariçarı yakınlarında açılacak şekilde kullanılır.

→ Yangın merdiveni kapılarının resen kapatan düzeneklerle donatılması ve itfaiyecilerin gerektiğinde haricen dâhileriye girmelerine olanak sağlamlayacak şekilde olması gerekir.

Binaların yangından korunması ile müteallik ele hileınan yasal prosedürlerin içinde yangın bapları yönetmeliği bile iz düzenır.

Yangın kapılarının üretim amacı âdem evladı sağlığını yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların Yangın Merdiveni Kapısı kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Montaj: Yangın kapısı, harbi şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir takım Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi yazıırlamasına mezuniyet verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız bölge üzere) ve size geliştirilmiş ve daha ferdî özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken daha yerinde bir deneyim yaşamanızı katkısızlar.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve Yangın Kapısı elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Birlik Kanatlı Yangın Kapıları; Yalnızca kanatlı dizaynıyla, sıkıntılı mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak güvenli bir çıkış sağlamlar.

Sevdiklerimiz arasında beis olan bu sistemleri bu bilinçle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler yürekin dirim kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne ulaşmasını engelleyen itici sıcak yangın contası.

Report this wiki page